DAISUKI

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1266 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Daisuki. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 23:07 Zin om 2/3uur langer te wachten als wat thuisbezorgt aangeeft? Dan is dit de zaak voor jou! Heb je niks met klant vriendelijkheid? Dan hebben je dubbel feest bij deze zaak! Heb ze gebeld, word behandeld als een hond!! Nooit meer!!! Tuig!!
20 jun 2024 om 20:19 Bijna 2 uur gewacht, eten is koud, zaak is telefonisch onbereikbaar
17 jun 2024 om 20:00 Bezorging komt laat aan een dikke uur later en smaakte ook niet zo lekker.
13 jun 2024 om 9:53 Helemaal prima! Bezorgingstijd volgens opgaaf. De eters hebben er van genoten!
1 jun 2024 om 9:14 Wij hebben 2 uur moeten wachten op ons eten terwijl het bezorgadres zo wat om de hoek lag. We hebben toen gebeld en kregen te horen dat het onderweg was, toen we na een half uur belde dat het er nog niet was duurde het nog ns 20 minuten. Wel lekker!
31 mei 2024 om 7:14 Bezorging op afgesproken tijd, eten is prima en warm. Alleen miste de soja, stokjes, gember en wasabi
28 mei 2024 om 9:22 Levering een drama. Duurde veel te lang. Gebeld, na een aantal keren niet oppakken, toch opgepakt. Toen werd gezegd dat de bezorger al een hele tijd onderweg was, maar pas daarna zag je dat bezorging in gang werd gezet. Warme eten was al koud. Drama
18 mei 2024 om 22:06 Uur te laat bezorgd.. sushi was prima echter de snackbox was niks.
18 mei 2024 om 9:57 Drie kwartier te laat bezorgd
15 mei 2024 om 21:26 Op tijd
4 mei 2024 om 22:12 De bestelling kwam 20 minuten te en was niet compleet. Telefonisch contact opgenomen met daisuki. Ze gaven aan dat ze de rol zouden naleveren. 2u na het telefoontje nog eens contact gezocht, bezorger zou onderweg zijn. Vervolgens niets meer gehoord.
4 mei 2024 om 21:24 De bezorging duurde lang. Ik had extra advocado erbij besteld maar kreeg ik niet, zonde van mijn geld. Het eten *vis was wel lekker. Ipv 3 soorten vis kreeg ik er maar 2.